Over Beaufort Bogaard
 Home    Over Beaufort Bogaard

Natasja Bogaard

Wij zijn een persoonlijke, no nonsens vastgoedonderneming die al 30 jaar haar vakkennis op innovatieve wijze toepast bij de professionele advisering in commercieel vastgoed.

Onze persoonlijke benadering, echte aandacht, heldere communicatie en daadkracht maken het verschil.

Wij gaan met onze cliënten een persoonlijke verbintenis aan, een relatie gebaseerd op wederzijds vertrouwen waarin wij op een plezierige wijze met u samenwerken. Een relatie waarbij u altijd kunt rekenen op onze professionele en betrokken houding.

Wees dan ook niet verbaasd als wij u onverwachts van advies dienen of wijzen op kansen en mogelijkheden. Wij kennen onze cliënt, wij weten wat er in de markt speelt, en zijn continue in beweging.

Wij bestaan al sinds 1993 en dat merk je! Ons netwerk is aanzienlijk en toegespitst op onze expertise. Onze marktkennis is grondig. De combinatie van deze twee stelt ons in staat doelgericht te werken, de juiste match te maken!

In onze opvatting is een transactie tot stand laten komen meer dan vastgoedadvies en begeleiding alleen. Onze dienstverlening gaat verder. Wij voelen ons betrokken, denken mee en zijn daadkrachtig op originele wijze. Zo kunnen wij onze cliënten het best bedienen. Noem het eigenzinnig, wij vinden het innovatief. Waarom zouden we mensen, processen en cliënten op de geijkte manier benaderen? Wij focussen op zo veel mogelijk kansen en mogelijkheden. Deskundig, maar ook open voor alles wat deze tijd ons biedt. Dynamisch, onafhankelijk, altijd gespitst op verfijning en verdieping van onze kennis en gebruik makend van alle kanalen.

Beaufort Bogaard Vastgoed luistert echt, leeft zich in en gaat tegelijkertijd op zoek naar mogelijkheden. Gedurende het hele proces zijn de communicatielijnen kort en helder waardoor wij direct betrokken blijven en scherpe bijsturing geboden kan worden.

De originele opdracht blijft altijd bewaakt, maar als de situatie dat vereist spelen wij in op wijzigende behoeften. Door continu met u in contact te blijven, u op de hoogte te houden van onze activiteiten en ideeën, maar ook door u regelmatig naar uw feedback te vragen. Zo kunnen wij samen met u onder alle omstandigheden het meest succesvolle resultaat bereiken.

Graag nemen wij uw commerciële uitdaging aan!

 

 

 

Contact opnemen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u een vraag?

Direct contact