Aanhuur/Aankoop
 Home    Diensten    Aanhuur/Aankoop

Herhuisvesting draait uiteindelijk om het succes van een organisatie op termijn. Professionele begeleiding en bemiddeling, op grond van een gedegen visie op vastgoed en marktperspectief, is daarbij doorslaggevend.

Beaufort Bogaard Vastgoed zorgt voor een glashelder inzicht in de kansen en bedreigingen die verband houden met de fysieke huisvesting maar ook met de wijze waarop u deze verwerft. Wij werken met ruimtelijke en technische Programma’s van Eisen als uitgangspunt, en zorgvuldige vestigingsplaatsanalyses als basis.

De afweging om te huren, te leasen of in eigendom te nemen en alle denkbare advies hieromtrent nemen wij uitvoerig en weloverwogen met u door. Waar dit in uw belang kan zijn, schakelen wij externe specialisten in voor specifieke aspecten.

Na inventarisatie van de ruimtebehoefte en de financiële uitgangspunten, maakt Beaufort Bogaard Vastgoed een marktinventarisatie van beschikbare gebouwen. Alle beschikbare mogelijkheden op korte en middellange termijn rapporteren wij overzichtelijk, in onderlinge samenhang.

Als uw consultant voor bedrijfshuisvesting neemt Beaufort Bogaard Vastgoed u graag ook alle commerciële en arbeidsintensieve activiteiten uit handen, van bezichtiging, prijs- en contractonderhandeling tot oplevering van het geselecteerde bedrijfsobject.

Onder alle omstandigheden wordt ernaar gestreefd om in een samenwerkingsverband krachtige oplossingen te vinden.

 

 

Contact opnemen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u een vraag?

Direct contact