Verhuur/Verkoop
 Home    Diensten    Verhuur/Verkoop

In de regio groot Utrecht volgt Beaufort Bogaard Vastgoed met een selecte, gevarieerde portefeuille van kantoor-, winkel en bedrijfspanden nauwgezet de ruimtebehoeften van klein- en grootschalige ruimtegebruikers.

Dankzij ons intensief contact met bedrijven, instellingen en overheden zijn wij voortdurend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de regio. Alleen met een continu beeld van alle relevante trends, marktcondities, verhuisbewegingen en ruimtegebruik kunnen wij u optimaal van dienst zijn.

Beaufort Bogaard Vastgoed verzorgt, met een originele, slagvaardige werkwijze de marketing en daaropvolgende verhuur of verkoop van vastgoedobjecten en neemt de opdrachtgever daarbij alle zorg uit handen.

Bij iedere opdracht stellen wij in overleg de verhuur- of verkoopwaarde vast en brengen een gewogen advies uit over de marketing en promotie, toegesneden op het object én de specifieke marktomstandigheden.

Naast de volledige marketing en promotie, in periodiek overleg met de opdrachtgever, verzorgt Beaufort Bogaard Vastgoed ook alle transactiegerichte werkzaamheden tot en met de succesvolle afronding van de opdracht. Prijs- en contractonderhandelingen zijn in de afsluitende fase een cruciaal onderdeel in de totstandkoming van een optimale transactie.

Wij zien volop nieuwe kansen op een langdurige, plezierige samenwerking. Intensieve communicatie, echte aandacht, lef en een originele aanpak zijn hierbij de sleutelwoorden.

 

Contact opnemen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u een vraag?

Direct contact