Beleggingen
 Home    Diensten    Beleggingen

Beaufort Bogaard Vastgoed adviseert particuliere, participerende en institutionele beleggers bij de verwerving en verkoop van zelfstandige beleggingsobjecten en portefeuilles.

Grondige kennis van de markt is niet genoeg om ook daadwerkelijk succesvolle transacties tot stand te brengen. Onze persoonlijke benadering maakt het doorslaggevend verschil.

Marktinzicht, netwerk, kennis en ervaring zijn dé uitgangspunten voor een optimale match.

Beaufort Bogaard Vastgoed is een ervaren beleggingsmakelaar en taxateur van aanmerkelijke portefeuilles. Wij hebben toegang tot alle benodigde marktgegevens en recente transacties en monitoren deze continu. Mede hierop baseren wij onze kritische waarnemingen. Daarbij hebben wij een scherp oog voor de sterkten en zwakten van onroerend goed, zowel technisch als commercieel. Dit alles stelt ons in staat een integraal advies te geven, gebaseerd op gedegen inzicht in exploitatie, huurinkomsten en rendementen.

Naast begeleiding en advisering bij transacties verzorgt Beaufort Bogaard Vastgoed tevens aanvullende of specifieke rapportages, variërend van toetsing van marktconformiteit tot aan- of verkoopadviezen.

 

 

 

Contact opnemen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u een vraag?

Direct contact