Taxaties
 Home    Diensten    Taxaties

Beaufort Bogaard Vastgoed taxeert in opdracht van Nederlandse en internationale beleggers, particulieren, eigenaren-gebruikers, financiële instellingen, overheden, verzekeringsmaatschappijen, projectontwikkelaars en ruimtegebruikers in Nederland.

Met onze kennis van marktcondities en specifieke ontwikkelingen die daarop van invloed zijn, doorgronden wij ook de effecten van toekomstplannen op het gebied van ruimtelijke ordening en de economische ontwikkeling in de regio. Bovendien zijn wij volledig thuis in alle relevante wet- en regelgeving. U zoekt immers betrouwbare, marktconforme informatie over de waarde van commercieel vastgoed. Of u nu staat voor duidelijkheid bij aankoop, verkoop, huur, verhuur, financiering, balans-/fiscale waardering, nieuwbouw, ver- of herbouw.

Naast taxatierapporten geven wij schriftelijke waardeoordelen af en voeren wij specifieke commerciële of technische beoordelingen uit. Een beschrijving van marktcondities en specifieke ontwikkelingen met betrekking tot het getaxeerde object maken steeds deel uit van onze taxatierapporten, evenals de gehanteerde taxatiegrondslagen en zorgvuldig onderbouwende berekeningen.

Beaufort Bogaard Vastgoed staat voor een realistisch waardeoordeel, gebaseerd op objectiviteit en deskundigheid dat altijd meerwaarde biedt.

Contact opnemen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u een vraag?

Direct contact