Go to home

Bedrijfsmakelaar Utrecht

  

Beaufort Bogaard Vastgoed is een professionele bedrijfsmakelaar in Utrecht. Wij zijn al ruim 20 jaar actief in de bemiddeling van commercieel vastgoed. Daarnaast adviseren wij u bij alle soorten vraagstukken met betrekking tot commercieel onroerend goed en taxeren wij onder andere kantoorpanden, bedrijfspanden en winkels in de regio Utrecht. Indien gewenst nemen wij het gehele verhuurtraject bij u uit handen.

Ook bij een aanhuuropdracht begeleiden wij u van het begin tot het eind. Het inschakelen van een ervaren bedrijfsmakelaar in Utrecht is raadzaam als u snel en efficiënt een bedrijfspand of kantoorpand wilt vinden. Het zoeken naar nieuwe kantoorruimte of bedrijfsruimte in de regio Utrecht is namelijk vaak behoorlijk complex. Wij ondersteunen u hier graag bij. U plaats bij ons uw zoekopdracht en wij starten het traject.

Werkwijze bedrijfsmakelaar regio Utrecht

Voordat wij als bedrijfsmakelaar in Utrecht voor u gaan zoeken, bespreken wij uitgebreid wat uw wensen voor uw nieuwe huisvesting zijn. Een persoonlijke aanpak zorgt immers voor een beter resultaat. Onze werkzaamheden zoals het inventariseren, het plannen en begeleiden van bezichtigingen, het uitwerken van huurvoorstellen en uiteindelijk de huurovereenkomst behoren vanzelfsprekend tot de aanhuuropdracht.
Wilt u zelf kantoorruimte of bedrijfsruimte in Utrecht verhuren? Ook dan helpen wij u graag verder. Wij stellen de verhuurwaarde in nauw overleg met u vast en brengen een gedegen advies uit over de marketing en promotie van het pand. Wij verzorgen op een effectieve en originele wijze de marketing en de daarop volgende verhuur of verkoop van uw vastgoedobject.

Waarom kiest u voor ons als bedrijfsmakelaar in Utrecht?

Ons team streeft altijd naar een persoonlijke, succesvolle samenwerking met u. U kunt dan ook rekenen op een heldere en intensieve communicatie waarbij aandacht, lef en een creatieve aanpak wordt gegeven. Onze bedrijfsmakelaars in Utrecht komen graag in contact met u om u meer te vertellen over onze service. Bel ons via telefoonnummer: 030 2 334 336.
popup